Selecteer een pagina

Fiets Doneren

Heb je een oude fiets die stof staat te happen in de schuur? Geef hem een nieuw leven en doneer hem aan onze fietskringloop! Bij fietskringloop Zeist krijgt elke fiets een tweede kans om iemand anders gelukkig te maken.

Of je nu een stadsfiets, racefiets, mountainbike of kinderfiets hebt, wij zorgen ervoor dat jouw fiets weer straalt als nieuw! Ons enthousiaste team van gepassioneerde fietsliefhebbers staat klaar om elk stalen ros om te toveren tot een pareltje.

En het beste van alles? Door jouw fiets te doneren, help je de lokale gemeenschap én het milieu! Samen zetten we ons in voor duurzaamheid en zorgen we ervoor dat fietsen betaalbaar blijven voor iedereen.

Dus waar wacht je nog op? Geef jouw oude fiets een tweede leven en breng hem naar onze fietskringloop. Of je nu een fervent fietser bent, een voorstander van duurzaamheid of gewoon wilt bijdragen aan een goed doel, jouw fietsdonatie maakt een verschil!

Neem contact op met Fietskringloop-Zeist en ontdek hoe je kunt bijdragen aan een groenere wereld, terwijl je ook nog eens de glimlach van iemand anders op hun gezicht tovert. Samen maken we het verschil!

Fiets Doneren Fietskringloop Zeist

Doneer je fiets bij fietskringloop Zeist.

Wilt u een fiets doneren? Maak gebruik van het formulier of bel ons even.

U kunt na afspraak uw fiets laten ophalen of komen brengen.

Bel Fietskringloop Zeist:

Telefoon 06 47 50 80 47